News

Grčki vikend u Beogradu

Pod pokroviteljstvom Ambasade Grčke u Beogradu, Helenskog privrednog udruženja Srbije, Grčke Turističke Organizacije, Grada Beograda, Turističke organizacije Srbije i Turističke organizacije Beograda u Beogradu svečano je otvorena manifestacija pod nazivom “Grčki vikend” koji se održava 14. i 15.maja.grckiDaniBeograd
Ovaj jedinstveni dvodnevni događaj koji se organizuje po prvi put ima za cilj promociju grčke kulture, muzike, gastronomske i turističke ponude, ali i povezivanje i jačanje već tradicionalno dobrih odnosa Srbije i Grčke.
-Učestvujući na ovoj manifestaciji želimo da vam kažemo jedno veliko „hvala“ za vašu ljubav i posvećenost prema Grčkoj. Ovo je takođe i naš poziv da otkrijete Grčku i mnogobrojne izbore koje vam pruža“, rekla je Sofia Lazaridou, direktorka Kancelarije grčke nacionalne turističke organizacije pri amabasadi Grčke u Beogradu
Posetioci „Grčkog vikenda“ imaju mogućnost da na beogradskom Trgu Republike uživaju u mirisima, ukusima i zvucima Grčke. Nastupiće međunarodno poznati folklorni ansambl „Likio Elinidon“ iz Larise uz pratnju benda „Model Way“, kao i poznati didžejevi Kizami i Marchez i buzuki bend „Pinios Orchestra.
U čast „Grčkog vikenda u Narodnom pozorištu biće izvedena „Antigona“, dok će Pozorište na Terazijama igrati predstave „Grk Zorba“ i popularni mjuzikl „Mama Mia“.

Nema komentara

Ostavite komentar

Prethodni tekst

Za stabilnu vezu ljubav nije dovoljna (Zoran Milivojević)

Sledeći tekst

Kraljevi čardaci SPA, Kopaonik- Oaza za hedoniste sa stilom