BG online

ZDRAVLJE

Seminar Georgija Nazarova u Vrdniku

NAUČITE KAKO DA BUDETE ZDRAVI, LEPI I DUGOVEČNI

Od 6. do 8. oktobra u Vrdniku će se održati tradicionalni jesenji seminar Georgija Nazarova. Polaznici ovog seminara imaće priliku da se druže sa čuvenim naturologom Georgijem Nazarovim i od njega nauče mnogo korisnih stvari, od toga kako da postignu i održe optimalnu težinu i dobar izgled, kako da se pravilno i zdravo hrane, na praktičan način izvrše detoksikaciju organizma, stvore jak zaštitni sistem, postignu dobru cirkulaciju, imaju zategnutu kožu, zdrava leđa, zglobove bez bola i dobro raspoloženje.

-Tri dana koliko ćemo se družiti u Vrdniku za nekog može biti jako kratko vreme koje proleti za čas, ali s druge strane, to može biti vrlo lepo i korisno provedeno vreme tokom kojeg imate priliku da osvestite  život i počnete da ga živite na novi  način- kaže Georgij Nazarov. – Na seminaru ćemo učiti kako najbolje možemo da živimo u onim uslovima koje imamo i kako da budemo zdravi i snažni u današnjem danu, kako da što više naučimo o sebi, o svom načinu života, kako da se hranimo kvalitetnije i zdravije,  održimo zdravlje, stvorimo uslove da nam dobro funkcionišu kičma i zglobovi.

PRIJAVITE SE ZA SEMINAR GEORGIJA NAZAROVA DO 29. SEPTEMBRA I OSTVARITE POPUST OD 22%
Prijave i informacije na mail: nazarovseminar@gmail.com

Ostavite komentar

Odgovorite

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Sajt u boji
Psihologija, saveti nutricioniste, životne priče, zdravlje, ljubavne dileme, hedonizam, tehnike samopomoći, recepti... i još mnogo tema koje interesuju savremenog čoveka.
Unapredite kvalitet života uz BGonline.
Svaki dan nosi sa sobom nove izazove i priliku da nešto promenimo i .... pobedimo.
BGonline-za život sa stilom.

Copyright © BGonline 2017, All Rights Reserved.

Na vrh
PROČITAJTE I OVO:
PROČITAJTE I OVO:
Akcija za omasovljenje i podršku sportu u Srbiji „Sto terena…