BG online

Honey Slim sirup
News

Film o najvoljenijoj ženi na svetu

Romantična drama „Istorija ljubavi“ (trejler)

Romantična drama „Istorija ljubavi“ bazirana na istoimenom bestseleru američke spisateljice Nikol Kraus, donosi priču o istoriji jedne ljubavi koja traje više od pola veka, povezujući dva kontinenta i nekoliko sudbina, a čija je tajna zapisana u jednoj izgubljenoj knjizi.
Ova ljubavna priča prati život Lea, jevrejskog migranta iz Poljske koji se nikad nije oporavio od gubitka njegove najveće ljubavi Alme, koja je sa porodicom odbegla u SAD u vreme Drugog svetskog rata. Leo sad živi u Njujorku gde upoznaje devojčicu koja mu pomaže da dođe u kontakt sa prošlošću uz pomoć davno izgubljene knjige „Istorija ljubavi“.
„Istorija ljubavi“ je snimana na više lokacija, među kojima su Montreal, Nju Jork, Kluž i Bukurešt. Režiju za ovaj film potpisuje francuski reditelj rumunskog porekla Radu Mihaileanu, kome je ovo prvo ostvarenje na engleskom jeziku, a glavne uloge tumače Gema Arterton, Eliot Guld, Derek Džejkobi, i Sofi Nelis.

code here
Ostavite komentar

Odgovorite

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Sajt u boji
Psihologija, saveti nutricioniste, životne priče, zdravlje, ljubavne dileme, hedonizam, tehnike samopomoći, recepti... i još mnogo tema koje interesuju savremenog čoveka.
Unapredite kvalitet života uz BGonline.
Svaki dan nosi sa sobom nove izazove i priliku da nešto promenimo i .... pobedimo.
BGonline-za život sa stilom.

Copyright © BGonline 2017, All Rights Reserved.

Na vrh
PROČITAJTE I OVO:
PROČITAJTE I OVO:
BUĐENJE MENTALNE I FIZIČKE SNAGE Kad je Khita Wyatt, pilates…