Estetika

Kako izgleda frizura koja je u skladu sa vašom energijom i ličnošću? (dr Jelena Dejanovska)

Svaka frizura je izazov za sebe i kad god traži novo rešenje dr Jelena Dejanovska kaže da oseti posebno ushićenje.
-To i jeste ono što me privlači, činjenica da će svaka sledeća frizura biti potpuno nova kreacija, različita od svih prethodnih- kaže idejni tvorac ovih kreacija i odličan poznavalac energija i dodaje da je ovakva frizura je osmišljena da isprati karakter i energiju osobe koja je ima.
Ovog puta dr umetnosti Jelena Dejanovska i frizer Dragutin Marković predstavljaju  primer frizure po Feng Shui-u koji predstavlja element Vodu, jedan od 5 elemenata Feng Shui-a.
-U ovom slučaju za osnovu je odabrana crna boja kose koja opisuje element Vode. Forma je asimetrična. Talasasti i zavojiti oblici dominiraju, dok beli ukrasi akcentuju element Metala koji podržava i jača element Vode- objašnjava Dejanovska.
Ova frizura zamišljena je kao primer koji naglašeno izražava element Vode uz malu podršku elementa Metala. Da li će ovakva frizura energetski odgovarati nekome zavisi od energetskog potencijala osobe, potreba i želja, ali i mogućnosti. Naravno, uvek je bitno uzeti u obzir za kakvu je priliku potrebno kreirati frizuru, da li je u pitanju svečani događaj, nosiva-dnevna frizura, svadba, poslovni ručak,… Odgovore na ova pitanja dobijamo proračunima i konsultacijama.voda02voda03

Model: Gabrijela Parigros
dr Jelena Dejanovska i Dragutin Markovic/ Foto: Vojislav Došen

Nema komentara

Ostavite komentar

Prethodni tekst

Oslobodite se anksioznosti, strahova, lupanja srca... dišite pravilno!

Sledeći tekst

Advokat u ulozi komičara (Serbian Lesson Guy)