Estetika

Umeju li žene da koriste svoje najjače oružje?

ŽIVOTNE PROMENE POČINJU NA OVOM MESTU…

Odgovorno tvrdim da je dobra frizura jedno od najjačih oružja u rukama žene, pod uslovom da ume da ga koristi.

Šta žene žele?

Da, tačno je da je mnogo onih pripadnica lepšeg pola koje ne znaju šta žele. Kad dođu u salon takvima prvo ukinem ogledalo! Njima je potrebna velika promena. Neke su upravo raskinule s dečkom, mužem, ljubavnikom, neke su promenile posao… Jedne su ostavljene, druge istraumirane, ali je svima njima potrebno isto-promena! Za početak, drugačija boja i oblik kose!
Pre svega toga dugo i vrlo iskreno razgovaramo. Nije baš to tako jednostavno i nijedna od njih ne ulazi u salon tako da s vrata kaže: „Menjaj mi život“. Meni je najvažnije da prvo znam šta ona ne želi, a onda do ostalog dođem prilično lako.

Uspešne, a same

Nakon 20 godina u ovom poslu shvatio sam da sam postao i dobar psiholog. Naučio sam da prepoznam koja žena je došla u salon po frizuru, a kojoj pre svega treba malo pažnje. Takvoj kosa nije na prvom mestu.
Obično su uspešne žene došle po pažnju. One ne uspevaju da izbalansiraju poslovni i privatni život. Najčešće su same. Ne znam šta se desilo muškarcima i zašto se plaše jakih žena. Valjda imaju strah da će ostati u njihovoj senci. A tim ženama u stvari samo treba podrška i da „on bude tu za nju“. Nemaju takve plan da se takmiče sa svojim muškarcem, već samo potrebu da ih neko zagrli posle napornog i stresnog dana.
Da, poverevaju mi se, a znam i zašto. U 90% sluščajeva to rade jer žele da čuju kako muškarac razmišlja.

Kakva promena je vama potrebna?
Mislite o tome. Nastavak sledi uskoro…

Dragutin Marković
Foto: Bojan Zamurović

Dragutin Marković je frizer i vlasnik frizerskog salona DM’s Hairlounge u kojem mnogo znanja, iskustva i ljubavi poklanja svojim mušterijama. Njihov osmeh i zadovoljstvo novom frizurom i bojom kose nemaju cenu. Dragutin je naš vodič kroz modne trendove, ali i psihologiju žena. Da je frizer sasvim sigurno jedan od najboljih prijatelja lepšeg pola potvrđuju i brojne priče iz salona DM’s Hairlounge koje će nam Dragutin otkrivati…

BanerfrizerDonji

Tekstovi Dragutina Markovića:
Feng shui frizure (element Drvo)
Kako izgleda frizura koja je u skladu sa vašom energijom i ličnošću?
Kako izgleda frizura po Feng Shui-u?
Zašto je frizer najbolji prijatelj žena?

Nema komentara

Ostavite komentar

Prethodni tekst

Postoji li bezbolan raskid?

Sledeći tekst

Velika ženska priča