BG online

News

Elza, Munja Mekvin, Miki Maus, Paja, Šilja i mnogi drugi na spektaklu u Beogradu (Disney On Ice)

Svetski spektakl na ledu „Disney On Ice” sa predstavom „Čarobna kraljevstva“ organizuju Taramount film i Kombank Arena i nakon četiri godine Disney On Ice i Feld Entertainment ponovo će oživeti i predstaviti u Beogradu četiri Diznijeve priče u kojima će uživati publika svih uzrasta. Ovaj šou održaće se od 13. do 15. oktobra u beogradskoj Kombank Areni.

Glavni likovi predstave Čarobna kraljevstva su omiljeni akteri najgledanijeg animiranog filma svih vremena, „Zaleđeno kraljevstvo“ („Frozen“), likovi iz „Automobila“ („Cars“), „Priče o Igračkama“ („Toy Story“) i „Male sirene“ („The Little Mermaid“). Na veliku radost svih mališana i njihovih roditelja u Beograd nam dolaze sestre Ana i Elza i sneško Olaf iz filma “Zaleđeno kraljevstvo”, Munja Mekvin, Šleper Vukša i ostali drugari iz filma „Automobili“, ali i legendarni likovi Miki Maus, Paja Patak, Šilja i mnogi, mnogi drugi.
Publika će uz „Čarobna kraljevstva“ zakoračiti u fantastičan i bajkovit zimski svet Arendela sa princezama Anom i Elzom iz filma „Zaleđeno kraljevstvo“ i gledati kako se njihovi omiljeni junaci filma „Automobili“ sele na led Kombank Arene. Za sve ljubitelje nezaboravnih filmova „Priče o igračkama“, „Mala sirena“ i drugih klasika, „Čarobna kraljevstva“ povezuju svevremene Diznijeve klasike sa novim, modernim pričama, u celinu punu akcije i magije.
Cene ulaznica za predstavu 13. oktobra su značajno niže u odnosu na cene ulaznica za preostale predstave. Do 31. jula ulaznice semogu kupiti sa 15% popusta za sve predstave i skoro sve kategorije, (cena od 850 dinara).

Ostavite komentar

Odgovorite

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Sajt u boji
Na vrh
PROČITAJTE I OVO:
PROČITAJTE I OVO:
Jedan od najuticajnijih evrovizijskih portala “Eurovision on Top” uvrstio je…