BG online

HOTELI

Aquaworld Resort, Budimpešta

POPUST ZA PAROVE I PORODICE

Omiljeni SPA hotel turista iz regiona Aquaworld Resort Budapest (Mađarska) organizovao je gala zabavu za domaće i inostrane partnere, čime je zaokružena još jedna veoma uspešna poslovna godina ovog poznatog hotela.
Nakon što su posluženi najboljim mađarskim vinima, brojni gosti bili su u prilici da isprate reviju najnovije kolekcije poznatog britanskog brenda „Irynvigre”.
Usledio je pozdravni govor generalnog menadžera Aquaworld Resort Budapest hotela, gospodina Markusa Ernsta, koji je na iznenađenje prisutnih govor održao iz bazena, bosih nogu, a sve kako bi na simboličan način ispričao priču o kvalitetu i temperaturi vode u ovom hotelu.
Goste je zatim zabavljao mađioničar, a usledila je večera uz koktel i odičnu muziku. Gosti su bili u prilici i da se fotografišu sa unikatnim kapama poznate mađarske kreatorke.
Aquaworld Resort Budapest pripremio je za goste iz Srbije i regiona brojne popuste za zimsku, ali i prolećnu sezonu, pa će jedinstvenu priliku da borave u ovom prelepom hotelu, imati i posetioci sa nešto skromnijim kućnim budžetom.
Promotivne akcije hotela uveliko traju, a specijalni popusti obezbeđeni su parovima i porodicama sa decom.

Foto: promo

Ostavite komentar

Odgovorite

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Sajt u boji
Psihologija, saveti nutricioniste, životne priče, zdravlje, ljubavne dileme, hedonizam, tehnike samopomoći, recepti... i još mnogo tema koje interesuju savremenog čoveka.
Unapredite kvalitet života uz BGonline.
Svaki dan nosi sa sobom nove izazove i priliku da nešto promenimo i .... pobedimo.
BGonline-za život sa stilom.

Copyright © BGonline 2017, All Rights Reserved.

Na vrh
PROČITAJTE I OVO:
PROČITAJTE I OVO:
U sklopu akcije "Obnovimo sebe, podignimo Stupove" snimlјena je Božićna…